Chuťovka k pivu? Tvarůžkový tataráček

Chystáte se večer na pivo? Ať už jdete na točené, nebo si raději kámoše pozvete domů a otevřete lahvinku doma u televize, tak jako tak si před tím nebo potom určitě rád zakousnete nějakou tu chuťovku. 

Který chlap by neměl rád večerní chuťovky v podobě topinek, utopenců, hermelínů a tvarůžků na všemožné způsoby…?

Ochutnejte tvarůžkový tataráček, zamilujete si ho. V receptu je uvedený tmavý chléb. No… ženy jej jistě uvítají, muži si ale radši dopřejí čerstvý chleba s křupavou kůrčičkou.

Pro 2: 

200 g olomouckých tvarůžků
4 lžíce zakysané smetany
1 červená paprika
1 jarní cibule
sůl, kajenský pepř
kmín
2 listy salátu
2 plátky tmavého chlebu

Očištěnou papriku nakrájejte na malé kostičky. Jarní cibuli nakrájejte na tenká kolečka. Sýr nakrájejte na kostičky. Smetanu smíchejte se solí, kmínem a kajenským pepřem, přimíchejte sýr, papriku a cibuli. Salátové listy osušte, položte na plátek chleba a navrch naložte tvarůžkový tartar. Tak ať chutná.

foto + recept z časopisu LECKER

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>